Ilmoittaudu kilpailuun seuraavasti

1. Anna ilmoittautumisruudun ensimmäiselle riville veneen nimi (PAKOLLINEN TIETO).

2. Anna ilmoittautumisruudun toiselle riville kipparin nimi ja puhelinnumero (PAKOLLINEN TIETO). Kipparin on oltava täysi-ikäinen.

3. Täydennä lopuille riveille muut miehistön jäsenet ja heidän puhelinnumeronsa. Muista myös ruksia jokaiselle nimiriville kohta ‘valitse’ jotta henkilön osallistuminen ja sen maksu rekisteröityvät kisarekisteriin. Klikkaa Jatka-nappia.

4. Tarkista, että kaikki miehistön jäsenten tiedot ovat oikein ja klikkaa Jatka tilausta – nappia. Mikäli joku miehistön jäsen puuttuu tai tiedot ovat muuten väärin, klikkaa Takaisin lupavalintasivulle – nappia ja anna tiedot uudelleen.

5. Täytä osoitetietosivulle venekunnan kipparin nimi-, osoite- ja muut yhteystiedot kisalisenssin toimitusta varten. Klikkaa ‘jatka hintayhteenvetoon’ – nappia.

6. Tarkista tiedot vielä kerran ja siirry maksamaan kisalisenssi klikkaamalla Tee tilaus – nappia. Svean maksusivulla valitse haluamasi maksutapa ja suorita maksu. Maksamasi sähköinen lisenssi toimitetaan antamaasi sähköpostiin ja puhelinnumeroon noin 5:n minuutin sisällä maksusta.

7. Mahdolliset muutokset näihin ennalta ilmoitettuihin ja maksettuihin osallistujiin voi tehdä kisakeskuksessa ennen kipparikokousta.

Siirry ilmoittautumiseen ja sen maksuun tästä